دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مجارستان: زمان خانه‌تکانی در اتحادیه اروپا رسیده‌است

نخست‌وزیر مجارستان امروز (چهارشنبه) ضمن محکومیت سیاست‌های اتحادیه اروپا در موضوع مهاجرت و بحران اوکراین، خواستار تغییر رهبری این اتحادیه شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 17
کد خبر: ۲۳۶۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان در جریان گردهمایی راست‌گرایان اروپایی در بروکسل، گفت: منظور از این انتخابات تغییر رهبری اروپا است. اگر ثابت شود که رهبری بد است، باید جایگزین شود. به همین سادگی.

اوربان در تلاش است تا پس از انتخابات ماه ژوئن، اتحادیه اروپا را با نتایج نظرسنجی‌ها مبنی‌بر رشد جناح راست همسو کند. قدرت گرفتن جناح راست می‌تواند سیاست‌های اتحادیه اروپا را در مورد مسائل کلیدی از آب و هوا گرفته تا جنگ اوکراین به‌شدت دستخوش تغییر کند.

اظهارات صریح اوربان در گردهمایی دو روزه رهبران جناح راست در بروکسل در شرایطی ایراد شد که این جلسه یک بار لغو و مجدداً برنامه‌ریزی و برگزار شد.

اوربان در سخنرانی خود در میان صد‌ها نفر از دانشگاهیان، مقامات و روزنامه‌نگاران، مداخله پلیس و تعطیلی کنفرانس را با «سرکوب» مجارستان کمونیست دهه ۱۹۸۰ تشبیه کرد.

او گفت که «فکر می‌کنم آزادی در اروپا و به ویژه در بروکسل در خطر است، همانطور که دیروز شاهد بودیم. اسمش را کمونیسم بگذاریم یا هر چیز دیگر، قطعاً در آستانه ظلم و ستم در اروپا هستیم».

اوربان به شدت از سیاست مهاجرتی این اتحادیه انتقاد کرد و گفت: زندگی در یک جامعه مسیحی فوق‌العاده است، چرا باید آن را رها کنیم؟

اوربان که نزدیک‌ترین متحد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه در اتحادیه اروپا است، تأکید کرد که روابط اقتصادی بوداپست با مسکو ادامه خواهد داشت چراکه جنگ اوکراین «جنگ مجارستانی‌ها» نیست.

او با انتقاد از سیاست‌های حمایتی اروپا از یک کشور شکست‌خورده، تاکید کرد که «اوکراین صرفاً با پول و مهمات اروپا و آمریکا به موجودیت خود ادامه می‌دهد».

اوربان تصریح کرد: اروپا و آمریکا هر کاری بتوانند انجام می‌دهند تا سپری حائل بین مرز روسیه و مرز کشور‌های ناتو داشته باشند.

این کنفرانس که شامل چهره‌های برجسته محافظه‌کار از جمله «نایجل فراژ» انگلیسی و «ماتئوش موراویه‌تسکی» نخست‌وزیر سابق لهستان است، دیروز سه‌شنبه در بروکسل آغاز شد، اما حضور پلیس به دستور شهردار محلی منجر به آشوب و بر هم خوردن کنفرانس شد.

در پی اعتراض حاضران، دادگاه بلژیک در نهایت دستور شهردار محلی را لغو کرد و کنفرانس در روز چهارشنبه برگزار شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار